Vračar 0652252220, Novi Beograd 0652252221
info@logomedica.rs

Press

  
Prof. dr Neda Milošević objašnjava za portal N1 da je mucanje složen neurorazvojni poremećaj čiji nastanak definišu nasledni, ali i sredinski faktori. Prema istraživanjima u osnovi mucanja pronalaze se genetski faktori koji stvaraju „sklonost“ ka mucanju, a takva sklonost će se ispoljiti ukoliko u sredini postoje umereni okidači za nastanak mucanja među kojima su prepoznati strahovi, preveliki zahtevi i očekivanja od strane okoline koje dete nije u stanju da samostalno prevaziđe.

Pogledaj..

Čitajte u Nedeljniku
Kako nam pričaju deca? Šta mislimo kada kažemo komunikacija? Vaspitni stilovi i razvoj. Obrazovanje u Srbiji. O Međunarodnom programu procene učeničkih postignuća. O logopedskoj profesiji u Srbiji… Prof. dr Neda Milošević u Nedeljniku od 18.8.2022.

Pogledaj..

Neda Logoped
Pored koliko toliko poznate disleksije – teškoće u učenju čitanja, kod dece u ranom školskom uzrastu nešto ređe od disleksije mogu se sresti još dve teškoće koje takođe spadaju u grupu specifičnih teškoća u učenju, a nazivaju se disgrafija i diskalkulija.

Pogledaj..

rts
disleksija

Pogledaj..

rts
Neda Milošević,logoped
RTS Ordinacija: MOJA BORBA – DISLEKSIJA Gosti: Paulina Manov – glumica i doc. dr Neda Milošević – logoped 26.12.2021.

Pogledaj..

Najava ALOPS21
Neda Milošević,logoped
Emisija “Ni crno ni belo”, TV KCN Najava Međunarodne naučne konferencije iz oblasti logopedije, okupacione terapije, psihologije i socijalnog rada “ALOPS21” doc. dr Neda Milošević, predsednica organizacionog odbora ALOPS21 Visoka škola socijalnog rada

Pogledaj..

Razvoj govora i faktori koji dovode do poremećaja
Neda Milošević,logoped
Razvoj govora i faktori koji dovode do problema u razvoju govora. Televizija VESTI doc.dr Neda Milošević

Pogledaj..

Kada je vreme za logopeda?
Kada je vreme za logopeda? doc.dr Neda Milošević TV VESTI

Pogledaj..

Aba Tretman
Informer